豆腐焗海鮮
TM6 TM5

豆腐焗海鮮

3.5 ( 2 hodnocení )

Suroviny

  • 10 克 蒜頭
  • 50 克 洋蔥 切塊
  • 25 克 奶油
  • 1 茶匙 低筋麵粉
  • 70 克 豆漿 (無糖)
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 黑胡椒粉
  • 100 克 透抽 去除內臟、切成圈狀
  • 8 隻 草蝦 挑去腸泥
  • ½ 顆 綠色花椰菜 切塊
  • 10 顆 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,吐沙1小時
  • 80 克 比薩起士絲
  • ½ 塊 板豆腐 切塊

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
501 kcal / 2094 kJ
Protein
47 g
Tuk
25 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty