Zařízení & příslušenství
三杯洋蔥炒筊白筍
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
黑麻油40 克
-
薑 切片20 克
-
筊白筍 切滾刀塊200 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
綜合甜椒 切塊50 克
-
素蠔油40 克
-
糖10 克
-
新鮮九層塔30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2 g
Kalorie
574 kJ /
137 kcal
Tuk
10.2 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
11.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
元氣便當菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan