Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 300 g di biscotti secchi al cioccolato
- 80 g di burro
Crema
- 70 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 6 fogli di gelatina (2 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
Salsa ai kiwi
- 2 kiwi sbucciati, a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 20 g di zucchero
- 2 fogli di gelatina (2 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10h 45min
Torta ricotta e pistacchio
8 Std.
Cheesecake all'uva fragola
10 Std.
Mousse alla fragola
2 Std. 10 Min
Panna cotta alle mandorle
6 Std. 30 Min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23h
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Cheesecake mirtilli, fragole e vaniglia
5h 20min
Cheesecake al cioccolato bianco
9 Std. 30 Min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 Std. 40 Min
Cheesecake marmorizzata
8h 30min