Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella di bufala a pezzi
-
250
g di formaggio Squacquerone
nebo 250 g di crescenza - 1 pizzico di pepe macinato
- 2 mazzetti di rucola, pulita e spezzettata con le mani
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4376 kJ / 1046 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 53.8 g
- Vláknina
- 5.3 g
Alternativní recepty
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza ai peperoni
1h 55min
Pizza alle zucchine
1 Std. 45 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Focaccia dolce alle mele
1 Std. 45 Min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Focaccia ai 4 formaggi
45 Min
Pizza capricciosa
1 godz. 35 min