Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella di bufala a pezzi
-
250
g di formaggio Squacquerone
nebo 250 g di crescenza - 1 pizzico di pepe macinato
- 2 mazzetti di rucola, pulita e spezzettata con le mani
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4376 kJ / 1046 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 53.8 g
- Vláknina
- 5.3 g
Alternativní recepty
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Panzerotti romani
1h 10 min
Pagnotta al rosmarino
3u. 30min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pizza alle zucchine
1h 45 min
Pizza alla marinara
1sa 35 dk
Pane pugliese
29h 20min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min