Zařízení & příslušenství
鸡肉咖喱酥
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
30 个
Suroviny
-
洋葱80 克
-
蒜头1 瓣
-
猪油20 克
-
鸡胸肉 切丁180 克
-
新鲜豌豆仁40 克
-
油咖喱20 克
-
糖½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
酥皮 市售或美善品自制750 克
-
蛋液 适量,装饰用
-
白芝麻 适量,装饰用
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 个
Protein
3.4 g
Kalorie
494 kJ /
118 kcal
Tuk
6.9 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
烘焙滋味
66 recepty/-ů
Čína
Čína