
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
肉丸
- 40 克 面包 ,新鲜或隔夜面包皆可,切块
- 80 克 牛奶
- 6 - 12 小支 平叶欧芹 ,只取叶片
- 1 个 蒜瓣 (volitelně)
- 400 克 牛肉碎
- 2 个 蛋
- ½ 茶匙 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 食油 ,涂抹用
番茄淋酱
- 1 个 蒜瓣
- 50 - 80 克 洋葱 ,切块
- 20 克 特级初榨橄榄油
- 600 克 罐头番茄碎
- 1 茶匙 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 359 kcal / 1507 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g