
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 克 干香菇 ,洗净
- 60 克 干腐竹 ,洗净
- 500 克 猪排骨 ,切块(4 公分)
- 1800 克 水 ,额外准备浸泡香菇用
- 30 克 红枣 ,去籽,洗净
- 20 克 龙眼干 ,洗净 (volitelně)
- 15 克 绍兴花雕酒
- 1 ½ 茶匙 盐
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 208 kcal / 870 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 642 mg