Zařízení & příslušenství
香菇腐竹排骨汤
Příprava 5min.
Celkový 3hod. 10min.
6 人份
Suroviny
-
干香菇 洗净60 克
-
干腐竹 洗净60 克
-
猪排骨 切块(4 公分)500 克
-
水 额外准备浸泡香菇用1800 克
-
红枣 去籽,洗净30 克
-
龙眼干 (volitelně) 洗净20 克
-
绍兴花雕酒15 克
-
盐1 ½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
642 mg
Protein
23 g
Kalorie
870 kJ /
208 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式慢炖经典
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní