香菇腐竹排骨汤

香菇腐竹排骨汤

4.7 12 rating
Příprava 5min.
Celkový 3hod. 10min.
6 人份

Suroviny

  • 干香菇 洗净
    60 克
  • 干腐竹 洗净
    60 克
  • 猪排骨 切块(4 公分)
    500 克
  • 额外准备浸泡香菇用
    1800 克
  • 红枣 去籽,洗净
    30 克
  • 龙眼干 (volitelně) 洗净
    20 克
  • 绍兴花雕酒
    15 克
  • 1 ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 642 mg
Protein 23 g
Kalorie 870 kJ / 208 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...