Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
- 30 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 200 g de mantequilla congelada, en trozos
- 90 g de agua helada
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de vinagre
-
100
g de jamón de York en lonchas (consultar lista FACE)
nebo 100 g de jamón serrano en lonchas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 208 kJ / 50 kcal
- Protein
- 0.61 g
- Sacharidy
- 3.86 g
- Tuk
- 3.45 g
- Vláknina
- 0.17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Barritas de queso y romero (sin gluten)
1h 30min
Piadinas sin gluten
45 min
Tartaletas de jamón de York y espárragos (sin gluten)
1 godz.
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14 Std.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 godz.
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 godz. 15 min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Focaccia rústica sin gluten
2h 40min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2hod. 50min