Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 100 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 100 g de harina de maíz certificada sin gluten
- 75 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 50 g de azúcar
- 3 huevos
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- ½ cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- 250 g de agua con gas
- azúcar glas casero o certificado sin gluten (para espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1177 kJ / 282 kcal
- Protein
- 6.36 g
- Sacharidy
- 40.07 g
- Tuk
- 10.66 g
- Vláknina
- 1.16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gofres de sarraceno con verduras (sin gluten)
1 godz. 30 min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 godz. 10 min
Lasaña sin gluten
2h
Rosquillas americanas sin gluten
2h 30min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2h 50min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15min
Cookies de chocolate (sin gluten)
1 godz. 30 min
Pan exprés sin gluten
1h
Crêpes sin gluten
45 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Tortitas sin gluten
40 min