Zařízení & příslušenství
Salsa de chocolate
Příprava 5min.
Celkový 10min.
490 g
Suroviny
-
250 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
-
40 g de mantequilla en trozos
-
200 g de leche
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Sodík
31.8 mg
Protein
5.4 g
Kalorie
1630 kJ /
390 kcal
Tuk
29.7 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
17.6 g
Sacharidy
25.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sirope de chocolate
20min.
Almíbar básico
10min.
Chocolate a la taza
15min.
Glaseado de chocolate (ganache)
20min.
Azúcar glas
5min.
Bizcocho genovés
1hod. 50min.
Glaseado blanco
5min.
Tulipas
50min.
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min.
Frosting de chocolate y mantequilla
10min.
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min.
Coberturas de chocolate y aceite
15min.