Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho 1
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 250 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 5 huevos (M)
- 15 g de vainilla líquida
Bizcocho 2
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 250 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 5 huevos (M)
- 15 g de vainilla líquida
Crema de relleno y cobertura
- 300 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 250 g de queso cremoso
- 10 - 15 g de vainilla líquida
Montaje y decoración
- 500 g de frutos rojos frescos variados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2547 kJ / 609 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 58.4 g
- Tuk
- 38.3 g
- Nasycený tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 50.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de zanahoria (Carrot cake)
1 Std. 50 Min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5h 30min
Tarta Joker
5 godz.
Tarta de Pascua de coco y chocolate
3h
Tarta cerebro
1h 40min
Tarta de Pascua de zanahoria y tres chocolates al aceite de oliva virgen extra
3 godz. 20 min
Tarta para celebraciones
7 godz.
Tarta monstruo rosa
3 godz. 15 min
Bizcocho cebra
1h 10 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 godz.
Tarta adikosh
2h
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min