Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho 1
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 250 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 5 huevos (M)
- 15 g de vainilla líquida
Bizcocho 2
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 250 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 5 huevos (M)
- 15 g de vainilla líquida
Crema de relleno y cobertura
- 300 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 250 g de queso cremoso
- 10 - 15 g de vainilla líquida
Montaje y decoración
- 500 g de frutos rojos frescos variados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2547 kJ / 609 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 58.4 g
- Tuk
- 38.3 g
- Nasycený tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 50.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min
Muffins de chocolate y muffins de manzana y canela
1h 20min
Pasteles de merengue y gelatina de frambuesa
3j 40 menit
Chiffon de chocolate y buttercream
2 godz. 30 min
Cupcakes de chocolate y cacahuete
50min
Mississippi mud cake
50min
Layer cake de nata y frutos rojos
2 godz. 15 min
Bizcocho esponjoso de miel
1h 45min
Tortitas de chocolate con salsa y nata montada (HESTAN CUE)
45min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Cupcakes de vainilla
1 godz.
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1 godz. 15 min