Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso gruyère en trozos
- 30 g de queso parmesano
- 12 - 15 aceitunas negras sin hueso
- 3 huevos
- 1 pellizco de sal
- 250 g de requesón
- 150 g de leche
- 50 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 50 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 1 cucharadita de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- 3 cucharaditas de mantequilla (para la sartén)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1045 kJ / 250 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 16.23 g
- Tuk
- 14.76 g
- Vláknina
- 0.44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2h 15min
Croquetas con harina casera (sin gluten)
5h
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15min
Pizza tropical sin gluten
1 godz.
Pan árabe sin gluten
1ч. 30 мин.
Lasaña sin gluten
2ч.
Tortitas sin gluten
40 мин.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1ч. 20 мин.
Crêpes sin gluten
45 min
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5h
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2ч.
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 godz. 10 min