Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso gruyère en trozos
- 30 g de queso parmesano
- 12 - 15 aceitunas negras sin hueso
- 3 huevos
- 1 pellizco de sal
- 250 g de requesón
- 150 g de leche
- 50 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 50 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 1 cucharadita de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- 3 cucharaditas de mantequilla (para la sartén)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1045 kJ / 250 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 16.23 g
- Tuk
- 14.76 g
- Vláknina
- 0.44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5h
Scones sin gluten
30min
Piadinas sin gluten
45min
Lasaña sin gluten
2h
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14 Std.
Bolla de pan de patata y sésamo negro (sin gluten)
2h 30 min
Rosquillas americanas sin gluten
2h 30 min
Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)
50min
Pan exprés sin gluten
1h
Crêpes sin gluten
45min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h
Tortitas sin gluten
40min