Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de garbanzos secos
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- ½ cucharadita de chile seco desmenuzado
- ½ cucharadita de ajo en polvo
- 1 cucharadita de jengibre molido
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de agua
- 1 cebolla (aprox. 250 g)
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 1 - 2 limas en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 311 kJ / 74 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1h
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1h
Kofta de cordero en pan pita - Turquía
50 min
Pita vegetariana israelí (sabich)
40 min
Curry madrás - Subcontinente indio
15min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1h 10 min
Vindaloo de cordero - India
1 Std. 40 Min
Falafel de judías blancas y chía con salsa de yogur y limón
50 min
Arroz kashmiri - India
30 min
Salsa de yogur masala (Raita masala) - India
5min
Samosas de pollo - India
2h 20 min
Naan indio
1 Std. 40 Min