Pâte à crêpes sans gluten

Pâte à crêpes sans gluten

4.5 72 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
15 parts

Suroviny

  • 150 g de farine de riz complet
  • 100 g de farine de manioc
  • 500 g de lait de soja
    500 g de lait
  • 3 œufs
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à café de sucre de canne blond
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour la cuisson
  • 1 c. à café d'eau de fleur d'oranger (volitelně)
    1 c. à café d'extrait de vanille

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 morceau

Protein 3.4 g
Kalorie 419 kJ / 99 kcal
Tuk 3.3 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 13.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...