Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les boudoirs
- 30 g de fécule de pomme de terre
- 50 g de farine de riz
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 80 g de sucre de canne blond
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
Le sirop
- 250 g d'eau
- 100 g de sucre de canne blond
- 4 poires Williams ou autre variété, épluchées et coupées en lamelles
La garniture
- 1000 g de lait de coco
- 1 c. à soupe d'agar-agar
- 120 g de sucre de canne blond
- 5 jaunes d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2961 kJ / 708 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 77.3 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Fondant sans gluten et sans lactose
35 min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2 Std. 15 Min
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1 Std.
Tarte Tatin sans gluten
1 Std. 15 Min
Pâte sablée sans gluten
45 min
Pâte sablée sans gluten
5 Min
Pain de mie sans gluten
1u. 40min
Blinis sans gluten
2h
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min