Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cerneaux de noix
- 1 citron jaune non traité (zeste et jus)
- 20 g de sucre de canne
- 60 g de beurre doux
- 1 c. à soupe de miel liquide
- 4 pommes (380 g env.), détaillées en dés (2 cm env.)
- 30 g de raisins secs
- 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 60 g d'amandes en poudre
- 1 c. à soupe de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1278 kJ / 306 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 19.5 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini-lingots marron-chocolat
40min
Clafoutis aux cerises
50min
Stollen
3 godz. 45 min
Tarte aux myrtilles
3h 15 min
Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur
1h 30min
Tartes au sucre et aux fruits d'été
1h 45min
Strudel aux pommes, raisins secs et cannelle
50min
Kardemummabullar
5h
Tôt-fait à la rhubarbe
1h 15 min
Strudel à la pomme
1h 45min
Cake aux fruits confits
4h
Tarte à l'orange
12h