Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di gamberi crudi freschi
- 200 g di filetti di merluzzo a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di filetti di branzino a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di sale grosso
- 30 g di vino bianco
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 87.1 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Dado di carne
45 Min
Gelato agrodolce al cetriolo
8 godz. 20 min
Insaporitore alle bucce di verdure
2h 15 min
Risotto ai frutti della passione con scampi
1 Std. 30 Min
Baccalà con salsa samfaina
55 Min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Dado vegetale
1 Std.
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1 Std.
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Limoncello
193h
Astice in bella vista
1 Std. 15 Min
Risotto all'arancia con ragù di anatra
40 Min