
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di gamberi crudi freschi
- 200 g di filetti di merluzzo a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di filetti di branzino a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di sale grosso
- 30 g di vino bianco
- 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 497 kcal / 2079 kJ
- Protein
- 87.1 g
- Tuk
- 14.9 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1hod. 30min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1hod. 5min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1hod. 10min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8hod.
Calamari ripieni alla norma
1hod. 30min
Zuppa di funghi e pescatrice
45min
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1hod. 10min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1hod. 10min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Polpetti all'inferno
40min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Bisque
2hod.