Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di gamberi crudi freschi
- 200 g di filetti di merluzzo a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di filetti di branzino a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di sale grosso
- 30 g di vino bianco
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 87.1 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Lasagne al profumo di mare
1 Std. 35 Min
Pesce bianco e cozze in salsa piccante e harissa
1 Std. 10 Min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 Std. 20 Min
Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio
1 Std.
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5 Std. 30 Min
Coniglio ripieno ai carciofi
1 Std. 40 Min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1 Std. 30 Min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 Min
Salsa all'arancia
25 Min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Olio aromatizzato al limone e rosmarino
20 min
Crema di scampi
1 Std. 30 Min