Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 克 去核椰棗
- 1 ½ 茶匙 小蘇打
- 180 克 水
- 奶油 ,少許,刷油用
太妃糖醬
- 60 克 奶油 ,切塊
-
60
克 綿紅糖
nebo 60 克 紅糖 -
75
克 金黃糖漿(轉化糖漿)
nebo 75 克 蜂蜜 - 40 克 牛奶
-
¼
茶匙 天然香草精
nebo ½ 茶匙 天然香草糖 ,自製
太妃糖布丁
- 40 克 奶油 ,切塊
-
110
克 黑糖
nebo 110 克 紅糖 - 150 克 麵粉 (中筋麵粉)
- ½ 茶匙 泡打粉
- 1 - 2 顆 蛋 (每顆重約53-63克) ,打散,取70克蛋液
- 700 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 杯
- Kalorie
- 1522 kJ / 363 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.2 g