Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schokoladenkuchen
- 4 Eier, getrennt
- 100 g Zucker
- 125 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken (2 cm)
- 125 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver (5 g)
- 600 g Wasser
Schlagsahne und Schokoladen-Ganache
- 315 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt, gekühlt
- 80 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2863 kJ / 684 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Mürbeteigplätzchen
2h 15min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1h 30min
Zitronenkuchen
2h
Geburtstagstorte
6h 30min
Erdbeersahnetorte
6h 30min
Schokokuchen
1h
Schokoladentorte
2h 15min
Cappuccinotorte
2h
Kinderleichte Erdbeertorte
4h 20min
Party Cake
2h 10min
Kaffee-Schoko-Kuchen
7 Std.
Schoko-Schokokuchen
2h 30 min