Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schokoladenkuchen
- 4 Eier, getrennt
- 100 g Zucker
- 125 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken (2 cm)
- 125 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver (5 g)
- 600 g Wasser
Schlagsahne und Schokoladen-Ganache
- 315 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt, gekühlt
- 80 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2863 kJ / 684 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Buttercreme
5 Min
Zitronenkuchen
2 godz.
Triple Chocolate Cake
2 Std. 30 Min
Schokokuchen
1h
Schoko-Kokos-Torte
3h 10 min
Schokoladenmuffins
45min
Party Cake
2h 10min
Schoko-Kuchen
1h 25min
Schokoladentorte
2 Std. 15 Min
Cappuccinotorte
2 godz.
Mürbeteigplätzchen
2 Std. 15 Min
Schoko-Schokokuchen
2 Std. 30 Min