Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kajmak kakaowy
- 400 g masy kajmakowej, podzielonej na kawałki
- 20 g mleka
- 20 g kakao naturalnego, niesłodzonego
Masa serowa
- 400 - 450 g herbatników
- 1000 g twarogu sernikowego, z wiaderka, podzielonego na kawałki
- 200 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 180 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 120 g mleka
- 120 g budyniu śmietankowego, w proszku, bez cukru
- 4 jajka
- 4 - 5 łyżek migdałów, w płatkach, uprzednio uprażonych na suchej patelni
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1642 kJ / 392 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karpatka
5hod.
Ciasto pleśniak
3 Std. 15 Min
Sernik rosa
1h 30min
Ciasto Snikers
26hod.
Ciasto Rafaello
8 Std. 30 Min
Sernik kokosowo-czekoladowy
10 Std. 25 Min
Sernik królewski
4 godz. 35 min
Sernikobrownie z malinami
6 Std. 40 Min
Sernik krakowski
4 godz. 55 min
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
6 godz. 50 min
Sero-makowiec
9 Std. 40 Min
Ciasto ananasowe bez pieczenia
6 Std. 30 Min