Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kajmak kakaowy
- 400 g masy kajmakowej, podzielonej na kawałki
- 20 g mleka
- 20 g kakao naturalnego, niesłodzonego
Masa serowa
- 400 - 450 g herbatników
- 1000 g twarogu sernikowego, z wiaderka, podzielonego na kawałki
- 200 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 180 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 120 g mleka
- 120 g budyniu śmietankowego, w proszku, bez cukru
- 4 jajka
- 4 - 5 łyżek migdałów, w płatkach, uprzednio uprażonych na suchej patelni
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1642 kJ / 392 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torcik truskawkowo-serowy na zimno
6h 30min
Sero-makowiec
9h 40min
Chatka wielkanocna
12 Std. 50 Min
Ciasto Snikers
26 Std.
Sernik tiramisu
12 Std. 15 Min
Sernik bananowy
7h 55 min
Puszysty sernik z mlekiem w proszku
4u. 50min
Sernik rosa
1 Std. 30 Min
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
6u. 50min
Ciasto pleśniak
3h 15min
Sernik na zimno z galaretką i owocami
4h 30min
Karpatka
5h