Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2150 g Wasser
- 50 g Essig
- 40 g Zwiebelschalen, von gelben Zwiebeln (siehe Tipp)
- 2 TL Kurkuma, gemahlen
- 20 Eier, weiß oder hell
- 400 g Rotkraut, in Stücken
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 351 kJ / 84 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Batzerlgugelhupf
2sa 50 dk
Eiscreme Cookie Sandwich
1h 5min
Ostereier orange gefärbt
55min
Ostereier rot-braun gefärbt
55min
Karamell-Schoko-Bites "riesig"
3 Std. 30 Min
Gemüsesalat im Glas
20 Min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Kohlrabi mit Ringelblumen-Sauce und Lachsforelle
55min
Kräutertopfen
15min
Birnenkompott mit Safran
3h
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 Std.
Karfiol mit Butterbröseln
40 Min