Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hasenbrotteig
- 110 g Wasser
- 20 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 100 g Sauerrahm
- 100 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
Hasenfülle
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 5 schwarze Oliven, entkernt
- 200 g Topfen, 20% Fett
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
Fertigstellung
- 1 Ei, verquirlt
- 10 grüne Pfefferkörner, eingelegt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1324 kJ / 317 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Käseeulen
15min
Toms Cherry Schoko Pie
1 Std. 40 Min
Mokka-Nuss-Stangerl
2 godz. 25 min
Haselnussbusserl
9 Std. 30 Min
Zitronenküsse
2h 45 min
Mohnbuchteln mit Zwetschken und Rum-Vanille-Sauce
2h 55 min
Brombeertorte
4h 20 min
Zwetschkenkoch mit Schneenockerln
50 menit
Frozen Yoghurt im Keksschüsserl
2j 10 menit
Christbäumchen zum Tunken
1h 50min
Marillen-Topfen-Tascherl
1 Std. 15 Min
Polsterzipfl
2j 10 menit