Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hasenbrotteig
- 110 g Wasser
- 20 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 100 g Sauerrahm
- 100 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
Hasenfülle
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 5 schwarze Oliven, entkernt
- 200 g Topfen, 20% Fett
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
Fertigstellung
- 1 Ei, verquirlt
- 10 grüne Pfefferkörner, eingelegt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1324 kJ / 317 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Heidelbeer-Zitronen-Zopf
3 Std.
Buchteln mit Zwetschken Manner Original Neapolitaner Schnitten Füllung
2h 15min
Kleinhirn
30min
Sacher-Gugls
1 Std. 30 Min
Schokogugel mit Schokosauce
1h 15min
Eiscreme Cookie Sandwich
1 Std. 5 Min
Orangen-Marillen-Kuchen im Glas
1 Std. 5 Min
Erdbeer-Topfen-Strudel
3h 5min
Bunte Ostereier - gelb, blau
2h 40min
Schulapfel
2h 30min
Schöberl
20min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min