Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
鸡肉冻卷
- 150 克 综合甜椒 (如:红椒、青椒、黄椒),切块
- 300 克 任何鸡胸肉 ,去皮,切块 (3-4 厘米)
- 300 克 鸡腿肉,去皮去骨 (大约需要500克带骨鸡腿),切块
- 1 小撮 黑胡椒粉
-
2
茶匙 蔬菜盐 ,自制
nebo 1 茶匙 盐 ,加1茶匙干燥混合香草 - 500 克 水
莳萝酸奶酱
- 10 - 15 根 新鲜莳萝 ,只取叶子
- 1 瓣 蒜头
- 300 克 原味酸奶
- 50 克 美乃滋
- 2 小撮 盐
- Nutriční hodnoty
- na 1 片(蛋糕)
- Kalorie
- 140 kJ / 34 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.1 g