Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
鲑鱼、胡萝卜和扁豆
- ½ - 1 茶匙 红辣椒粉
- 1 茶匙 盐
- 1 小撮 豆蔻粉
- 2 小撮 白胡椒粉
- 4 片 去皮鲑鱼鱼排 (每片150-180克,厚4厘米)
- 200 克 胡萝卜 (约0.2厘米)
- 250 克 新鲜扁豆 ,切半
芒果酱汁
- 250 克 芒果 ,只取果肉(约3厘米)
- 50 克 白兰地
- 1 茶匙 咖喱粉
- 300 克 水
- 100 克 稀奶油
- 120 克 原味酸奶
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 支 新鲜欧芹 ,取叶,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g