Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
400
克 梭鲈鱼排,带皮 (4片,1厘米厚)
nebo 400 克 带皮鳟鱼鱼排 (4片,1厘米厚) -
1 ½
汤匙 鱼露 (20克)
nebo 2 片 油浸鳀鱼片 ,沥干 -
2
茶匙 芝麻油 (10克)
nebo 20 克 特级初榨橄榄油 - 7 - 8 根 新鲜莳萝 ,只取叶子
- 1 颗 橙 ,有机为佳,刨丝并榨汁
- 500 克 水
-
600 - 700
克 新鲜玉米粒 (约5-6个新鲜玉米)
nebo 600 - 700 克 玉米粒罐头 ,沥干 - 2 茶匙 盐
- 400 克 综合蔬菜 切片(5毫米) ,或一口大小(如:胡萝卜、西兰花、白花椰菜)
- 40 克 黄油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1461 kJ / 350 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7.6 g