Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Roggenkörner
- 45 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele, in feinen Streifen
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
- 360 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Worcester-Sauce
- 1 TL Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 639 kJ / 153 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauch-Fougasse
2 Std. 20 Min
Bärlauch-Faltenbrot
2 godz. 30 min
Dinkel-Bärlauchweckerl
1h 50min
Bierbrot
2 godz.
Bärlauch-Hörnchen
55 min
Bärlauch-Rub
2hod. 10min
Brennnesselfladen mit Schafkäse
2 Std. 20 Min
Bärlauchpaste
20 min.
Bärlauchsalz
27hod. 25min
Kartoffel-Gewürz-Brot
1h 30 min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102 Std.
Buttermilch-Kartoffel-Brot (Zwirbelbrot)
1 Std.