Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Roggenkörner
- 45 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele, in feinen Streifen
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
- 360 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Worcester-Sauce
- 1 TL Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 639 kJ / 153 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bierbrot
2 Std.
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35min
Kartoffel-Gewürz-Brot
1 Std. 30 Min
Bierbrot
2 Std.
Dunkles Landbrot
3h
Dinkel-Bärlauchweckerl
1 Std. 50 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Bärlauch-Rub
2h 10min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102hod.
Zwiebel-Roggen-Brot
4 Std.
Bärlauch-Faltenbrot
2 Std. 30 Min
Buttermilch-Kartoffel-Brot (Zwirbelbrot)
1 Std.