
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Orangensaft
- 200 g Holunderblütensirup
- 300 g Zucker
- 40 g Apfelpektin
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 723 kcal / 3025 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 174 g
- Vláknina
- 10.9 g
Alternativní recepty
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Johannisbeergelee
25min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30min
Rhabarberkonfitüre mit Pistazien
30min
Bellini-Konfitüre
40min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Erdbeer-Holunderblüten-Konfitüre
20min
Ananas-Bananen-Konfitüre
25min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30min