
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (z.B. von Seitenbacher)
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Brotgewürz gemahlen
- 1 TL Salz
- 550 g Wasser
- 15 g Apfelessig
- ½ TL Kartoffelstärke
- ½ TL Natron
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 489 kcal / 2050 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 100 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dunkles Landbrot
3hod.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min
Burgunderbrot
4hod. 30min
Bergisches Urbrot
17hod.
Kartoffel-Gewürz-Brot
1hod. 30min
Vollkorn-Brötchen
2hod.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Skandinavisches Roggenbrot
27hod.
Weizen-Roggen-Brötchen
2hod. 15min
Roggenmischbrot
1hod. 15min
Roggen-Malzbier-Brot
2hod. 20min
Baguette Rustica
4hod. 20min