Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (z.B. von Seitenbacher)
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Brotgewürz, gemahlen
- 1 TL Salz
- 550 g Wasser
- 15 g Apfelessig
- ½ TL Kartoffelstärke
- ½ TL Natron
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2050 kJ / 489 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 100 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14 godz.
Weizen-Roggen-Brötchen
2 Std. 15 Min
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Hafer-Körner-Brot
11h 40min
Dunkles Landbrot
3h
Dunkles Landbrot
4 godz.
Bergisches Urbrot
17 Std.
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Roggenbrötchen mit Espresso
2 godz.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min