胚芽漢堡麵包

胚芽漢堡麵包

4.0 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
6 個

Suroviny

  • 30 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 140 克
  • 1 顆
  • 高筋麵粉
    240 克
  • 全麥胚芽
    50 克
  • 奶油
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Sodík 224.7 mg
Protein 8.1 g
Kalorie 1028.7 kJ / 245.9 kcal
Tuk 6.3 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 38.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...