Zařízení & příslušenství
胚芽漢堡麵包
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
6 個
Suroviny
-
糖30 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
水140 克
-
蛋1 顆
-
高筋麵粉240 克
-
全麥胚芽50 克
-
奶油30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Sodík
224.7 mg
Protein
8.1 g
Kalorie
1028.7 kJ /
245.9 kcal
Tuk
6.3 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
3.3 g
Sacharidy
38.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
早安!BRUNCH
12 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan