Zařízení & příslušenství
紅龍果軟歐包
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 45min.
3 個
Suroviny
-
法國麵包粉160 克
-
高筋麵粉40 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
火龍果 去皮,切小塊125 克
-
法國老麵60 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
奶油 切塊,置於室溫軟化25 克
-
熱水80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
13.3 g
Kalorie
1526.7 kJ /
366.3 kcal
Tuk
8.3 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
63 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(下)
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan