紅龍果軟歐包

紅龍果軟歐包

5.0 3 rating
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 45min.
3 個

Suroviny

  • 法國麵包粉
    160 克
  • 高筋麵粉
    40 克
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 火龍果 去皮,切小塊
    125 克
  • 法國老麵
    60 克
  • 乾酵母粉
    ¾ 茶匙
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    25 克
  • 熱水
    80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 13.3 g
Kalorie 1526.7 kJ / 366.3 kcal
Tuk 8.3 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 63 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...