Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Rotkohl, ohne Strunk, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 50 g natives Olivenöl
- 100 g Sultaninen (10 Minuten in Wasser eingeweicht und abgetropft)
- 150 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 2 EL Essig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 319 kJ / 76 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Radieschen-Rettich-Salat
15min
Blumenkohl-Rotkohl-Salat
25 Min
Blumenkohlsalat
40 λεπτ.
Blumenkohl-Curry
30 Min
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1h
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45min
Rotkraut
1h
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 Min
Bunter Rettichsalat
1h 10min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 Min
Gemüse-Rohkost
5 Min
Gefüllte Rote Rüben mit Rotkrautsalat
1h