Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le beurre aux herbes
- 60 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 1 brin de persil frais, équeuté
- 2 branches d'aneth frais, effeuillées
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- 2 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- ½ c. à café de sel (volitelně)
Le pain
- 350 g de yaourt nature
- 350 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 1 c. à soupe de levure chimique (1 sachet)
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1045 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pains turcs
2 godz. 15 min
Pizza lahmacun à la turque
1 Std.
Manaïches au zaatar
2 Std.
Pain libanais épicé
3h 30min
Pain pita
1h 30 min
Chapati
1 godz. 10 min
Pains au zaatar
1 godz. 55 min
Pains à l'aneth et à la feta
1h 30 min
Pain farci à la mozzarella
45 Min
Pain marocain
2h 45min
Pain indien (naan)
1 godz. 50 min
Pain pide (pain turc)
2 Std.