Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 3 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g de tomates fraîches, concassées
- 2 - 3 feuilles de basilic frais, lavées et essuyées
- 1 ½ c. à café de sel, et 1 pincée pour la finition
- farine à pain, type Manitoba pour fariner
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2761 kJ / 660 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizzas marinara
3h
Pizza au saumon
1 Std. 15 Min
Pizza romaine
1 Std. 40 Min
Pizza blanche à la roquette
1 Std. 35 Min
Pizza quatre fromages
1 Std. 40 Min
Sauce napolitaine
1 Std.
Tarte aux sardines et aux olives
1 Std. 30 Min
Pizza aux poivrons
1 godz. 55 min
Pizza quatre saisons
1 Std. 35 Min
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30 min
Pizza XXL
3h
Pâte à pizza (à personnaliser)
1 Std. 10 Min