Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 3 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g de tomates fraîches, concassées
- 2 - 3 feuilles de basilic frais, lavées et essuyées
- 1 ½ c. à café de sel, et 1 pincée pour la finition
- farine à pain, type Manitoba pour fariner
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2761 kJ / 660 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30min
Pizza aux poivrons
1h 55 min
Pizza aux blettes et au citron
25 Std. 50 Min
Pizza aux légumes
1h 30min
Pizza quatre fromages
1 Std. 40 Min
Pain tressé aux olives
5h
Pizza au saumon
1h 15min
Sauce napolitaine
1h
Pizzas marinara
3 Std.
Pizza romaine
1 Std. 40 Min
Pizza XXL
3 Std.
Pâte à pizza (à personnaliser)
1 Std. 10 Min