
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 400 g de farine à pain type Manitoba
- 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 3 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
-
300
g de tomates fraîches, concassées
nebo 300 g de tomates concassées en conserve - 2 - 3 feuilles de basilic frais lavées et essuyées
- 1 ½ c. à café de sel et 1 pincée pour la finition
- farine à pain type Manitoba pour fariner
-
1
c. à café d'origan déshydraté
nebo 1 c. à café d'origan frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 660 kcal / 2761 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 106 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizzas marinara
3hod.
Soupe printanière courgettes, haricots, pesto
13hod. 35min
Pizza maraîchère au brebis
2hod. 5min
Pâte à pizza (à personnaliser)
1hod. 10min
Pizza aux 3 farines
1hod. 35min
Pizza au saumon
1hod. 15min
Pizza romaine
1hod. 40min
Pizza aux poivrons
1hod. 55min
Pizza capricciosa
1hod. 40min
Pizza quatre fromages
1hod. 40min
Sauce napolitaine
1hod.
Pizza XXL
3hod.