
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g wortelen
Sieuw mai-deeg
- 50 g water
- 180 g bloem
- 1 ei
Vulling
- 300 g buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)
- 15 - 20 g verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)
- 5 - 10 g verse gember in dunne schijfjes (volitelně)
- 270 g rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren
- 1 el suiker
- 2 el lichte sesamolie (30 g, zie tip)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen witte peper
- 1 tl maïsmeel (zetmeel)
- olie om in te vetten
- bloem om te bestrooien
- 500 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 57 kcal / 240 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Žádné hodnocení
Rode kool cups met kip
25min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Žádné hodnocení
Aardappelpuree met de Peeler
Žádné hodnocení
Beef Wellington
10hod. 10min
Citroenslush
10min
Mayonaise zonder ei
10min
Bananenbrood
1hod. 50min
Bellini cocktail
5min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Sojabolognese
40min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24hod. 30min