Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g wortelen
Sieuw mai-deeg
- 50 g water
- 180 g bloem
- 1 ei
Vulling
- 300 g buikspek met vet, ontbeend, ontveld, in stukken (3 cm)
- 15 - 20 g verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)
- 5 - 10 g verse gember, in dunne schijfjes (volitelně)
- 270 g rauwe garnalen, gepeld, vers of diepgevroren
- 1 el suiker
- 2 el lichte sesamolie (30 g, zie tip)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen witte peper
- 1 tl maïsmeel (zetmeel)
- olie, om in te vetten
- bloem, om te bestrooien
- 500 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 240 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Glutenvrije quiche Lorraine
Žádné hodnocení
Engelse brunch
Žádné hodnocení
Tostadas met kip
40min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Kipsatés met pindasaus
2 Std.
Yoghurtijs met mango
12h
Ijs van amarenakersen
8 godz. 10 min
Glutenvrije bloem
Žádné hodnocení
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15 min
Tex-mexburger
4 Std. 25 Min