Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g wortelen
Sieuw mai-deeg
- 50 g water
- 180 g bloem
- 1 ei
Vulling
- 300 g buikspek met vet, ontbeend, ontveld, in stukken (3 cm)
- 15 - 20 g verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)
- 5 - 10 g verse gember, in dunne schijfjes (volitelně)
- 270 g rauwe garnalen, gepeld, vers of diepgevroren
- 1 el suiker
- 2 el lichte sesamolie (30 g, zie tip)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen witte peper
- 1 tl maïsmeel (zetmeel)
- olie, om in te vetten
- bloem, om te bestrooien
- 500 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 240 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Gozleme
1h 40min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Indische kippenburger
4 Std.
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Loempia’s
55min
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Dunne grissini
Keine Bewertungen