Dim sum 'Sieuw mai'

Dim sum 'Sieuw mai'

Žádné hodnocení
Příprava 1hod. 25min.
Celkový 2hod.
40 stuks

Suroviny

  • wortelen
    10 g
Sieuw mai-deeg
  • water
    50 g
  • bloem
    180 g
  • ei
    1
Vulling
  • buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)
    300 g
  • verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)
    15 - 20 g
  • verse gember (volitelně) in dunne schijfjes
    5 - 10 g
  • rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren
    270 g
  • suiker
    1 el
  • lichte sesamolie (30 g, zie tip)
    2 el
  • zout
    1 tl
  • gemalen witte peper
    ½ tl
  • maïsmeel (zetmeel)
    1 tl
  • olie om in te vetten
  • bloem om te bestrooien
  • water
    500 g

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 stuk

Protein 3 g
Kalorie 240 kJ / 57 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...