Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g wortelen
Sieuw mai-deeg
- 50 g water
- 180 g bloem
- 1 ei
Vulling
- 300 g buikspek met vet, ontbeend, ontveld, in stukken (3 cm)
- 15 - 20 g verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)
- 5 - 10 g verse gember, in dunne schijfjes (volitelně)
- 270 g rauwe garnalen, gepeld, vers of diepgevroren
- 1 el suiker
- 2 el lichte sesamolie (30 g, zie tip)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen witte peper
- 1 tl maïsmeel (zetmeel)
- olie, om in te vetten
- bloem, om te bestrooien
- 500 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 240 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min
Tomatenketchup
1h 15min
Fijngehakt rauw vlees
35 Min
Keftedes (gehaktballen)
Žádné hodnocení
Mediterraanse gebakjes
Žádné hodnocení
Gevulde veggieslakken
45 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Žádné hodnocení
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Basisbouillon
Žádné hodnocení
Vastensoep
30 Min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min