Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g witte kleefrijst
- 350 g buikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (5 cm) (zie variatie)
- 3 - 4 verse shiitakes (ong. 50 g)
- 25 g wortelen
- 20 g verse waterkastanjes, met schil, gehalveerd
- 5 - 10 g verse gember, in dunne plakjes
- 20 g lente-ui, in stukken (2 cm)
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- ½ tl zout
- ½ tl suiker
- 1 tl maïsmeel (zetmeel)
- 20 g sojasaus
- 600 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 225 kJ / 54 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Crostini met champignons en fontinakaas
No ratings
Cashew schenkroom
No ratings
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
No ratings
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45 min
Maanzaad-mayonaise
No ratings
Papaya'péro
30min
Vegan mayonaise
No ratings
Cheesecake likeur
10min
Peergelei
No ratings
Havermoutrepen met kaas
45min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Piadina uit Emilia Romagna
15min