
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g apă
- 1 - 1 ½ linguriță sare
-
20
g ulei de măsline (volitelně)
nebo 20 g unt (volitelně) - 50 - 350 g orez alb cu bobul lung (timp de fierbere 12-16 minute)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 205 kcal / 857 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55min
Orez tip jasmine, fiert
35min
Orez basmati fiert
35min
Înghețată de fructe
5min
Paste fierte
20min
Ouă fierte
20min
Aluat de pizza
1h
Supă cremă de legume
45min
Somon cu orez și sos de mărar
40min
Pui garam masala
50min
Piure de cartofi
50min
Pâine cu cinci semințe
1h 50min