Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 1 șalotă (cca. 30 g)
- 40 g unt
- 10 g ulei de măsline extravirgin
- 320 g orez pentru risotto (ex. Carnaroli, Arborio), timp de fierbere 14-15 minute (vezi recomandarea)
- 60 g vin alb, sec
- 820 g apă
-
1
cub de concentrat (pentru 0,5 l) de carne sau legume
nebo 1 linguriță cu vârf concentrat pastă, de carne sau vegetal - ½ - 1 linguriță sare, după gust
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Spanac cu ouă, la cuptor
40 min
Curry cu năut
35 min
Pui garam masala
50 min
Orez fiert în aburi
25 min
Flan rapid de Roquefort
30 min
Cannelloni cu spanac și ricotta
1h 30min
Risotto cu struguri și Gorgonzola
40 min
Sos de caramel
1h 30min
Tartă cu ton și roșii
30 min
Mușchiuleț de porc umplut și Piure de cartofi și țelină
55 min
Cheesecake (copt)
7h 20min
Tiramisu
5h 20 min