Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
cocoa en polvo, la necesaria para espolvorear
nebo fécula de maíz, la necesaria para espolvorear - 250 g de almendras
- 340 g de chocolate semi amargo
- 80 g de mantequilla sin sal, y un poco más para engrasar el molde
- 5 huevos
- azúcar glass, para decorar
- frutos rojos de temporada, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1609 kJ / 383 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pay de limón sin gluten
4 godz. 20 min
Pastel de zanahoria sin harina
20 min
Pastel Persa de zanahoria y coco
2 Std. 20 Min
Galletas de chispas de chocolate (sin gluten)
40 Min
Bollos sin granos ni gluten
1 Std. 20 Min
Barra de dátiles y chocolate sin gluten
40 Min
Pay de frambuesas vegano y sin gluten
3 Std.
El pastel
2 godz.
Bizcocho de chocolate sin harina
40 Min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min
Brownies sin gluten
45min
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1h 30min