Pastel de chocolate sin gluten

Pastel de chocolate sin gluten

4.3 25 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 40min.
10 rebanadas

Suroviny

  • cocoa en polvo la necesaria para espolvorear
    fécula de maíz, la necesaria para espolvorear
  • 250 g de almendras
  • 340 g de chocolate semi amargo
  • 80 g de mantequilla sin sal y un poco más para engrasar el molde
  • 5 huevos
  • azúcar glass para decorar
  • frutos rojos de temporada para decorar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Protein 11 g
Kalorie 1609 kJ / 383 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...