Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
面团
- 250 克 低筋面粉
- 110 克 蛋黄
- 60 克 牛奶
- 10 克 橄榄油
- ¼ 茶匙 盐
虾仁馅心
- 50 克 新鲜香菇 ,切块
- 200 克 虾仁
- 1 颗 鸡蛋(约53-63克)
- 10 克 橄榄油
- ½ 茶匙 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 15 - 20 克 水
- 10 克 葱 ,切末
蘑菇泥
- 1 颗 红葱头 ,一切二
- 15 克 橄榄油
- 150 克 白蘑菇 ,切片
- 75 克 稀奶油
- 75 克 牛奶
- 30 克 黄油
- ¼ 茶匙 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
组合
- 1500 克 水
- 1 汤匙 盐
- 适量 面粉 ,作手粉用
- 10 克 新鲜黑松露 ,刨片,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3192.3 kJ / 763 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 82.5 g
- Tuk
- 38.3 g
- Vláknina
- 2 g