Zařízení & příslušenství
温蟹
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 5min.
3 人份
Suroviny
-
梭子蟹 活的,切块300 克
-
白酒 50度以上60 克
-
水60 克
-
盐1 茶匙
-
蒜头20 克
-
姜15 克
-
米醋75 克
-
生抽100 克
-
红腐乳汁2 汤匙
-
白酒 50度以上40 克
-
花雕酒15 克
-
糖20 克
-
新鲜香菜 切末10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18.5 g
Kalorie
1037.7 kJ /
248 kcal
Tuk
3.7 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
10.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína