Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Fladenbrot, altbacken, in Stücken
- 190 g Milch
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Stängel Dill
- 2 Frühlingszwiebeln (ca. 60 g), in Ringen (5 mm)
- 200 g Feta
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Paprika rosenscharf
- Butterschmalz zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 638 kJ / 152 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1 Std. 30 Min
Brot-Puffer
30min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 Std.
Bolognese-Pizza
1 Std. 45 Min
Frikadellen aus Brotresten
45min
Vier-Käse-Pizza
1 Std. 40 Min
Brotknöpfle
35 Min
Erdäpfel-Reis-Dukaten im Sesam-Mohn-Mantel
35 Min
Pikante Erdäpfelbuchteln
1 Std. 50 Min
Knusprige Baconschnitten
3 Std. 40 Min
Gemüse-Pizza mit Spiegelei
1h 35min
Schnelle Zwiebelfladen
1 Std. 20 Min