Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Fladenbrot, altbacken, in Stücken
- 190 g Milch
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Stängel Dill
- 2 Frühlingszwiebeln (ca. 60 g), in Ringen (5 mm)
- 200 g Feta
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Paprika rosenscharf
- Butterschmalz zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 638 kJ / 152 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Frikadellen aus Brotresten
45 Min
Brot-Puffer
30 min
Omas Fingerbaunkerl (Schupfnudeln aus dem Backofen)
5h 30min
Spinat-Pizza mit Ei
1h 45 min
Porree-Schinken-Taler
2h 10min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1h
Knusprige Baconschnitten
3 Std. 40 Min
Gemüse-Pizza mit Spiegelei
1h 35min
Pilzfrikadellen
25 Min
Gözleme mit Feta
1h
Brotknöpfle
35 min
Bubble-up-Pizza
1h 40 min