
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Fladenbrot altbacken, in Stücken
- 190 g Milch
- 1 rote Zwiebel halbiert
- ½ Bund Petersilie abgezupft
- 1 Stängel Dill
- 2 Frühlingszwiebeln (ca. 60 g), in Ringen (5 mm)
- 200 g Feta
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Paprika rosenscharf
- Butterschmalz zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 152 kcal / 638 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Reisbratlinge mit Apfel-Radieschen-Quark
2hod.
Kartoffel-Flammkuchen
1hod. 30min
Veggie-Rolls
45min
Pilzfrikadellen
25min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1hod.
Möhren-Mais-Fritters
35min
Omas Fingerbaunkerl (Schupfnudeln aus dem Backofen)
5hod. 30min
Brot-Puffer
30min
Reisbällchen
25min
Nudelpuffer mit Radieschenquark
1hod.
Blini mit Paprikaragout
2hod.
Frikadellen aus Brotresten
45min