Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 400 g Mehl
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 140 g Wasser, kalt, evtl. mit Eiswürfeln gekühlt
- 1 TL Salz
Belag
- 2 Knoblauchzehen
- 3 EL Rosmarinnadeln
- 800 g Kartoffeln, in Stücken
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 300 g Schmand
- 4 EL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 384 kJ / 92 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 Std.
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Pizzarolle
1 Std. 40 Min
Flammkuchenschnecken am Stiel
1h 50min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1h 30min
Käse-Rauten zu Wein
1h 30min
Käsetaschen
45 Min
Käsestangen
2h 45min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 Std. 10 Min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 Min
Peperoni-Baguettes
1h 30min