Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 150 g de farine fleur, et un peu pour le plan de travail
- 65 g de beurre, en morceaux
- 35 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de sucre
- 1 c. à café de poudre à lever
Garniture
- 250 g de fromages à pâte mi-dure, 4 sortes, env. 60 g chacune, telle que le gruyère, l’emmental, l’appenzel, le grana padano)
- 400 g de lait entier
- 100 g de crème
- 40 g de farine fleur
- 1 c. à café de poudre à lever
- 30 g de beurre
- 1 - 2 pincées de sel
- 1 - 2 pincées de poivre noir, moulu
- 4 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1601 kJ / 383 kcal
- Protein
- 16.68 g
- Sacharidy
- 20.16 g
- Tuk
- 26.17 g
- Vláknina
- 0.83 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Gratin dauphinois
50min
Tarte aux pommes
1 Std. 15 Min
Tarte aux épinards
55min
Quiche poireaux-lard
1h
Sauce moutarde
5min
Pain perdu
30 min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Sauce Hollandaise
15min
Quiche salami-fromage
2 Std. 10 Min
Tiramisu stracciatella
2h 30min
Sauce à salade à la française
20 min