Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 150 g de farine fleur, et un peu pour le plan de travail
- 65 g de beurre, en morceaux
- 35 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de sucre
- 1 c. à café de poudre à lever
Garniture
- 250 g de fromages à pâte mi-dure, 4 sortes, env. 60 g chacune, telle que le gruyère, l’emmental, l’appenzel, le grana padano)
- 400 g de lait entier
- 100 g de crème
- 40 g de farine fleur
- 1 c. à café de poudre à lever
- 30 g de beurre
- 1 - 2 pincées de sel
- 1 - 2 pincées de poivre noir, moulu
- 4 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1601 kJ / 383 kcal
- Protein
- 16.68 g
- Sacharidy
- 20.16 g
- Tuk
- 26.17 g
- Vláknina
- 0.83 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce à salade à la française
20min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Roulades au fromage et jambon
55min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Ramequins au fromage
50min
Focaccia aux oignons
2 Std. 20 Min
Sauce curry
10min
Gratin dauphinois
50min
Pain perdu
30min
Sauce cocktail
5min
Quiche poireaux-lard
1h
Gâteau à la crème
45min