
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les pâtes
- 300 g de farine et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La sauce aux champignons
- 2 brins de persil frais feuilles lavées et séchées
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
-
150 - 200
g de cèpes frais coupés en tranches
nebo 50 g de cèpes déshydratés réhydratés pendant 20 min et essorés - 1 ½ c. à café de sel
- 1200 g d'eau
- 1 - 2 pincée(s) de poivre noir, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 558 kcal / 2337 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 76 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glace à la vanille
12hod.
Spaghetti Carbonara
35min
Sauce béchamel
15min
Poulet citron
50min
Steak tartare
30min
Spaghettis à la carbonara
30min
Ragoût de bœuf
1hod. 50min
Linguine aux gambas
30min
Mousse au chocolat noir et caramel
4hod. 30min
Palourdes marinières
30min
Chips croustillantes et guacamole
1hod.
Sauce bolognaise
3hod. 15min