Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les pâtes
- 300 g de farine et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La sauce aux champignons
- 2 brins de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
-
150 - 200
g de cèpes frais, coupés en tranches
nebo 50 g de cèpes déshydratés, réhydratés pendant 20 min et essorés - 1 ½ c. à café de sel
- 1200 g d'eau
- 1 - 2 pincée(s) de poivre noir, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 2337 kJ / 558 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain express
1h 15min
Focaccia aux oignons
2 Std. 20 Min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1h
Penne brocoli, saucisse et olives
40min
Rotolo aux champignons et poivrons
2h 15min
Focaccia aux anchois
1 Std. 45 Min
Mini focacce fantaisie
2h 5min
Tortiglioni saumon et crevettes
40min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1 Std. 30 Min
Boulettes de viande à la sauce espagnole
55min
Pain d'épice lucernois
55min