Tagliatelle fraîches aux cèpes

Tagliatelle fraîches aux cèpes

3.0 1 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

Les pâtes
  • 300 g de farine et un peu pour le plan de travail
  • 3 œufs
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
  • 1 c. à café de sel
La sauce aux champignons
  • 2 brins de persil frais feuilles lavées et séchées
  • 1 gousse d'ail
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 150 - 200 g de cèpes frais coupés en tranches
    50 g de cèpes déshydratés, réhydratés pendant 20 min et essorés
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 1200 g d'eau
  • 1 - 2 pincée(s) de poivre noir, moulu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 portions

Protein 20 g
Kalorie 2337 kJ / 558 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 76 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...