Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 porzione di pasta frolla, come da ricetta base
- 200 g di cioccolato fondente alle nocciole
- 300 g di ricotta fresca, sgocciolata (v. consiglio)
- 50 g di zucchero
- 10 g di liquore limoncello
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 28.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta all'uovo
Žádné hodnocení
Pasta di mandorle
Žádné hodnocení
Panini alle nocciole e frutta secca
3 Std. 5 Min
Cake al limone
1 godz. 5 min
Panini al müesli (dolci)
Žádné hodnocení
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Žádné hodnocení
Biberli dell'Appenzello
Žádné hodnocení
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
Žádné hodnocení
Dolcetti al cioccolato e lamponi
Žádné hodnocení
Trancetti al cioccolato ed arancia
2h 40min
Occhi di bue
1h 40min