Zařízení & příslušenství
Preimpasto per pane
Příprava 5min.
Celkový 24hod. 30min.
500 g
Suroviny
-
½ cucchiaino di lievito secco⅛ di cubetto di lievito fresco
-
250 g di acqua
-
500 g di farina
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Protein
7.7 g
Kalorie
950 kJ /
227 kcal
Tuk
0.7 g
Vláknina
2.36 g
Sacharidy
50.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Delizie da forno
65 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Pane bigio in casseruola
2hod. 25min.
Crostata di mele
1hod. 15min.
Pasta di mandorle
Žádné hodnocení
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min.
Crêpes
1hod. 20min.
Crostata di mele
1hod. 15min.
Panzerotti alla romana
55min.
Torta di Pasqua
1hod. 55min.
Torta al cioccolato e caffè
4hod. 30min.
Pasta di mandorle
Žádné hodnocení
Biscotti al vin brûlé
2hod. 40min.
Biscotti milanesi
3hod.