Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
⅛
di cubetto di lievito fresco
nebo ½ cucchiaino di lievito secco - 250 g di acqua
- 500 g di farina
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2.36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane per toast
16hod.
Preimpasto per pane
24u. 30min
Pane rustico
2h
Biscotti al burro
50min
Pizza Margherita
2h
Torta della nonna
4h
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Caramelle al cioccolato e frutta secca
Žádné hodnocení
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Vulcano al cioccolato
15 Min
Risotto alla parmigiana
30min
Tiramisù
5h 40min