Focaccia al rosmarino

Focaccia al rosmarino

3.9 26 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

Impasto
  • 300 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
    2 cucchiaini di lievito secco
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 40 g di olio di oliva + q.b. per oliare
  • 420 g farina per pane
  • 2 cucchiaini di sale
Terminare la preparazione
  • 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
  • 20 g di acqua
  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
  • 2 - 3 pizzichi di sale grosso

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 8.5 g
Kalorie 1397 kJ / 334 kcal
Tuk 10.7 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 54.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...