Focaccia al rosmarino

Focaccia al rosmarino

3.7 20 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 2hod. 30min
6 porzioni

Suroviny

Impasto
  • di acqua
    300 g
  • di lievito fresco (20 g)
    ½ cubetto
    2 cucchiaini di lievito secco
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di olio di oliva + q.b. per oliare
    40 g
  • di farina
    420 g
  • di sale
    2 cucchiaini
Terminare la preparazione
  • di olio di oliva + q.b. per oliare
    20 g
  • di acqua
    20 g
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
    2 rametti
  • di sale grosso
    2 - 3 pizzichi

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 334 kcal / 1397 kJ
Protein 8.5 g
Tuk 10.7 g
Sacharidy 54.4 g
Vláknina 4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...