Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di lievito fresco (20 g)
nebo 2 cucchiaini di lievito secco - 1 cucchiaino di zucchero
- 40 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 420 g di farina
- 2 cucchiaini di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 20 g di acqua
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 - 3 pizzichi di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Tiramisù
5 godz. 40 min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pizza Margherita
2 Std.
Corona dei Re Magi con uvetta
1 godz. 55 min
Muffins con gocce di cioccolato
1h
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10 min
Impasto per pizza
1h
Torta tirolese d'autunno
1 Std. 20 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min