
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di lievito fresco (20 g)
nebo 2 cucchiaini di lievito secco - 1 cucchiaino di zucchero
- 40 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 420 g di farina
- 2 cucchiaini di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 20 g di acqua
- 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
- 2 - 3 pizzichi di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 334 kcal / 1397 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Tuk
- 10.7 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Impasto per pizza
1hod.
Pizza Margherita
2hod.
Biscotti milanesini
3hod.
Focaccia alle cipolle
2hod. 20min
Crema Thermomix®
45min
Focaccia con pomodori
40min
Tiramisù
5hod. 40min
Risotto alla parmigiana
30min
Polenta ticinese
45min
Crostata di marmellata
1hod. 10min
Purea di patate
45min
Treccia bernese
1hod. 45min