Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di panna
- 250 g di latte
- 150 - 200 g di zucchero, a seconda del gusto personale
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato fatto in casa
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1833 kJ / 438 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 30.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Pesto alla genovese
10 Min
Panna cotta
6h 15 min
Panna cotta
6h 30min
Crema Thermomix®
45min
Baguette
4h
Torta di Zugo al kirsch
4h
Crostata al Vin cuit
Žádné hodnocení
Fonduta moitié-moitié
Žádné hodnocení
Zuppa di farina alla basileese
1 Std. 10 Min
Focaccia con acciughe
Žádné hodnocení
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6h 40min