Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuit
- 130 g Zucker und etwas mehr zum Bestreuen
- 4 Eier
- 75 g Mehl
- 75 g Speisestärke
- 1 TL Backpulver
- 130 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Aprikosenkonfitüre
Füllung
- 6 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Dose Aprikosen (Abtropfgew. 800 g)
- 500 g Mascarpone
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 100 g Eierlikör
- 40 g Zucker
-
1
EL Pistazien, gehackt
nebo 1 EL Schokoladenraspel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1895 kJ / 453 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schneewittchentorte
5 Std.
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3h
Rotkäppchen-Kuchen
4 godz.
Bananen-Eierlikör-Torte
11h 40min
Bienenstich
5h 30min
Kleine Charlotte
4h 50 min
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 godz.
Kirsch-Vanille-Torte
24 Std.
Kirsch-Windbeutel-Torte
5 Std.
Donauwellen
2 Std. 30 Min
Mascarpone-Apfel-Torte
6 godz.
Blaubeer-Biskuitrolle
5 Std.