
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de grains de millet
- 100 g de graines de sarrasin
- 330 g d'eau
- 25 g de levure fraîche
- 1 c. à café de sucre
- 250 g de farine à pain sans gluten
- 2 c. à café de sel
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- de l'huile d'olive extra vierge pour graisser
- 1 c. à café de graines de sésame, toutes les couleurs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 298 kcal / 1247 kJ
- Protein
- 6.5 g
- Tuk
- 6.7 g
- Sacharidy
- 56.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Sarrasin aux champignons
25min
Petits pains sans gluten et sans blé
1hod. 20min
Farine simple sans gluten
Žádné hodnocení
Pain complet sans gluten
4hod.
Biscuits au quinoa
1hod.
Poulet oriental au couscous
45min
Focaccia sans gluten
1hod.
Amaretti à l'abricot
40min
Pain d'épeautre et de blé
12hod.
Pain aux graines de lin
1hod. 30min
Pain aux cinq graines
50min
Bolognaise au soja
40min