Pain à la farine de millet

Pain à la farine de millet

3.5 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
12 tranches

Suroviny

  • 100 g de grains de millet
  • 100 g de graines de sarrasin
  • 330 g d'eau
  • 25 g de levure fraîche
  • 1 c. à café de sucre
  • 250 g de farine à pain sans gluten
  • 2 c. à café de sel
  • 10 g d'huile d'olive extra vierge
  • de l'huile d'olive extra vierge pour graisser
  • 1 c. à café de graines de sésame, toutes les couleurs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 6.5 g
Kalorie 1247 kJ / 298 kcal
Tuk 6.7 g
Vláknina 4.7 g
Sacharidy 56.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...